Prostor_66

PROSTOR BANNER

Koliko je stanu u potkrovlju potrebna terasa?

Sve smo više okrenuti provođenju slobodnog vremena napolju. Čak i onda kad smo kod kuće, gledamo da vrijeme ispijanje kafe, hladnih napitaka ili čaj i doručak, provedemo na terasi ili pored otvorenog prozora. Dovoljan je bar i panoramski pogled na okolinu, pa da se odmah osjetimo bolje. Pojedini stanovi u potkrovlju, nažalost, nemaju tehničkih mogućnosti za ugradnjom terase.

Da li vašem potkrovlju nedostaje dnevna svjetlost i panoramski pogled?

VELUX je kreirao rješenje koje će svakome prostoru u potkrovlju pružiti novu dimenziju. Dovoljno je da samo otvorite gornji element na gore, a donji ka spolja i zakoračite na vaš krovni balkon, koji vam pruža najbolji mogući pogled. Otvaranje donjeg dijela, automatski podiže integrisanu ogradu koja će vam pružiti neophodnu sigurnost.

Untitled 1

VELUX CABRIO balkon vam omogućuje da uživate u prirodnj svjetlosti i sjajnom pogledu dok se istovremeno spoljašnji prostor preliva u vaš interijer. Prozor se otvara ka spolja na gornjim šarkama dajući vam više prostora za glavu i prelijep panoramski pogled. VELUX CABRIO balkon otvara se za nekoliko sekundi i vašem potkrovlju obezbjeđuje mjesto pod suncem. Inovativni balkon vašem domu dodaje vazduh, svjetlost i sjajan pogled.

Prostor 420x2755 PRESS 4

Za dodatnu paraktičnost, VELUX CABRIO balkon se uklapa u ravan krov kada se zatvori.

Prozor ili vrata izbor je vaš!

 Untitled 1 copy

U slučaju da vaše potkrovlje ima terasu, VELUX je kreirao rješenje koje uključuje krovne prozore sa donjim upravljanjem, vertikalni fasadni element sa bočnim vješanjem i tri fiksna, fasadna elementa. Dok gornji krovni prozori obezbjeđuju prostran pogled na okruženje, vertikalni donji elementi omogućavaju izlaz na krovnu terasu.

 Prostor 420x2755 PRESS 7

VELUX krovna terasa se potpuno otvara da biste mogli da uživate u dodatnom prostoru i svjetlosti koje donosi krovna terasa. Krovna terasa vam pomaže da maksimalno iskoristite svoj neiskorišćeni krovni prostor bez narušavanja veličine vašeg životnog prostora. Ovo sjajno rješenje nudi direktan izlaz u spoljni prostor u sopstvenom stilu.

Prostor 420x2755 PRESS 8

Koje god rješenje da odaberete, nećete pogriješiti jer oba mogu drastično da promijene prostoriju. Oni su najbrži način da svom prostoru pod krovom dodate prirodnu svjetlost, ventilaciju i osjećaj otvorenosti. Takođe, svako rješenje možete dopuniti i odgovarajućim VELUX roletnama, jer one nude efiksanu zaštitu od sunca i toplote koja zadovoljava sve potrebe.

 


 

Više informacija i savjeta pronađite na www.velux.rs


 

 

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!