Prostor_66

PROSTOR BANNER

Svjež povjetarac – Rebris

Predstavljanje Hansgrohe

Hansgrohe predstavlja holistička rješenja za kupatila i kuhinje koja kombinuju tehnologije za uštedu vode i energije, inteligentne funkcije i izdržljiv kvalitet. Sa svojim bezvremenskim vrhunskim proizvodima, brend bogat tradicijom kombinuje inovacije koje gledaju u budućnost sa održivim i pažljivim načinom života uz visok nivo udobnosti.

164 har03830 tif

Prestavljamo Vam Rebirs. Hansgrohe novitet ne samo da impresionira svojim sofisticiranim dizajnom proizvoda u dvije varijante, već i smanjuje potrošnju vode na samo 4 litara u minutu pri 3 bara, zahvaljujući inovatiovnoj EcoSmart+ tehnologiji, zadržavaju isti nivo uživanja u upotrebi. Na ovaj način, hansgrohe Rebris donosi još više radosti u kupatilo i uzgred podržava održiv način života.

Svedeno na ono što se zaiza računa
Rebris iz hansgrohe fokusira se na osnovne stvari u smislu dizajna, tehnologije i funkcije. Novi proizvod premium brenda fokusira se na bezvremenost, kvalitet, očuvanje resura i pametne funkcije, koje olakšavaju svakodnedvni život. Rebris je dostupan u dvije varijante dizajna: Rebris S sa mekanim krivinama i Rebris E sa čistim linijama.

Da bi se u potpunosti prilagodili ličnim potrebama korisnika i odgovrajućem ambijentu kupatila, obje opcije se dostupne u različitim, udobnim visinama i u aktuelnim hromiranim i mat crnim završnim obradama. Rebris S i Rebris E posebno privlače pažnju svojim elegantnim izlgedom i sofisticarnom ručkom za slavinu. Rebris S se harmonično uklapa u različite stilove kupatila sa mekanom, okruglom siluetom. Rebris E je pravilonijski. Posebno je ubjedljiv u modernom ambijentu sa upečatiljivim linijama. Pored toga, jezik dizajna se nastavlja kroz široku paletu slavina za umivaonik sa skrivenim varijantama, izlivnicima za kadu i jednoručnim elementima za tuširanje. Ostali hansgrohe proizvodi iz postojećeg asoritmana, kao što su dodaci AddStoris ili ručni tuševi Vernis, harmonično dopunjuju liniju slavina.

164 har04099 jpg

Još (eko)pametnije u svakodnevnom životu.
Pionirska EcoSmart+ tehnologija smanjuje potrošnju vode na samo 4 litara u minutu, na 3 bara. Kao rezultat toga Rebris smanjuje protok za 20 procenata u poređenju sa EcoSmart proizvodima. Pravi obrt za još održiviji svakodnevni život obezbjeđuje CoolStart tehnologija. Osigurava da slavina automatski isporučuje hladnu vodu kada je ručka u srednjem položaju. Zbog toga se, na primjer, za kratko paljenje i isključivanje prilikom vlaženja četkice za zube ne troši nepotrebna energija za zagrijevanje vode. Takođe, Rebris ima perlator, koji se jednostavno može odvojiti od spojnice novčićem i na taj način omogućava jednostavno čišćenje i održavanje.

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!