Prostor_66

PROSTOR BANNER

Otvoren je novi TECE izložbeni showroom u Beogradu

Beograd je dobio novo it mjesto za vrhunska sanitarna rješenja /

9.6.2022. kompanija TECE otvorila je novi izložbeni prostor u Beogradu, na adresi Požeška 31a. TECE posluje u Srbiji, kroz svoje Predstavništvo u Beogradu od 2016. godine. Nakon 6 godina uspješnog poslovanja pokazala se potreba za otvaranjem izložbenog showrooma u kojem će svi kupci TECE proizvoda, poslovni partneri, instalateri, arhitekte i projektanti moći dobiti još bolji pregled svih TECE rješenja iz područja sanitarnih proizvoda i instalacijske tehnike za projekte na kojima rade. Otvaranje beogradskog izložbenog prostora prošlo je u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz prigodni zabavni program, a podršku su svojim dolaskom iskazali brojni gosti poslovni partneri, trgovci, instalateri, arhitekte i projektanti.  

MM 3375 C1

MM 3391 C1


TECE je  globalni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacionih sistema. Kao nezavisma porodična kompanija, iz Emsdettenu-a u Njemačkoj, djeluje više od 30 godina na međunarodnom tržištu. Radoznalost i želja za inovacijama dovele su do razvoja jedinstvenih rješenja kojima TECE postavlja standarde u branši. Uspješnom poslovanju TECE predstavništva u Hrvatskoj od 2005., pridružilo se 2016. i Predstavništvo u Beogradu koje je svoj dosadašnji rad okrunilo reprezentativnim izložbenim prostorom.


MM 3399 C1

Prelijep izložbeni prostor smješten je na navedenoj adresi na Banovom brdu, ukupne površine 250 m2. Dizajn interijera potpisuje poznata novosadska arhitektica Sonja Brstina. Ovime je Beograd dobio novo it mjesto za vrhunska sanitarna rješenja koja nudi TECE. Moderan i fluidan prostor odiše ugodnom atmosferom te poziva na razgledavanje svih TECE rješenja za dovod vode u kuću i opet odvod vode iz kuće. Kompanija TECE kroz tehničke i dizajnerske aspekte svih proizvoda svojim kupcima poručuje - „close to you“.

MM 3444 C1

MM 3450 C1

Krilatica kompanije pokazuje da TECE pomno prati sve potrebe savremenog čovjeka, nove navike i životne stilove te na njih spremno odgovara tehnički i dizajnerski vrhunskim rješenjima iz područja sanitarnih sistema, instalacijskih zidova, odvodnje i cijevnih sistema. Pri tome vodeći računa o svim aspektima zaštite prirodnih resursa.

MM 3804 C1

MM 3503 C1

U svojim rješenjima TECE objedinjujemo trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn, što je sada na najbolji mogući način prezentovano kupcima i partnerima u novom izložbenom prostoru u Beogradu. Ova kombinacija slikovito označava moto kompanije  – dobro učiniti još boljim.

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!