Prostor_66

PROSTOR BANNER

Otporne, tanke ploče stolova

Ugostitelji, investitori i dizajneri enterijera, osim što treba da prostor učine privlačnim, moraju da misle i o funkcionalnosti materijala.

Prijee svega, tu je pitanje trajnosti i dugoročne isplativosti. A onda se nameće pitanje održavanja.

Kako se materijali ponašaju pri čestom čišćenju, koje ponekad podrazumeva upotebu agresivnihih sredstava, ili dezinfekciju? Da li se habaju i grebu? Da li možemo da računamo na to da neće promijeniti izgled nakon samo godinu dana, i time postati neisplativi?

Fundermax paneli mogu da odgovore na sve ove zahtjeve svojim performansama. Oni su napravljeni da izdrže čestu upotrebu i brisanje.

prostor 71 ekspandovan 4

Compact -HPL

SAXUM -TEKSTURA KAMENA

Sa napretkom tehnologije, moguće je odabrati upravo takve Max Compact ploče, u velikom broju dekora, koje sa sigurnošću neće izgubiti svoja svojstva.

Saxum i Enduro imaju dodatni kvalitet – njihove strukture oponašaju kamen, ispunjavajući zahtjeve za estetikom prirodnih materijala.

prostor 71 ekspandovan 5

Linije kojima su dekori Endura i Saxuma prošarani, oponašaju izgled prirodnog kamena, a raznolikost kamena, njegove boje i teksture, zapravo čine priču koja traje paralelno sa formiranjem planete kakvu poznajemo danas – dakle, milijardama godina. 

Saxum ima veoma izraženu teksturu. Njegov mat efekat protiv otisaka prstiju je u skladu sa savremenim dizajnerskim trendovima.

Prirodna estetika kamena je dodatno obogaćena posebno odabranim setom dekora.

Ovaj kompakt istovremeno je moderan i veoma upečatljiv. Na osnovu potvrđenih karakteristika, Saxum je izuzetno pogodan za kuhinjske radne površine, zbog izdržljivosti i efekta protiv otisaka prstiju.

prostor 71 ekspandovan 7

Compact -HPL je od homogenog materijala koji omogućava preciznu obradu (sječenje i obaranje ivica) i nije mu potrebna dalja obrada.

Zbog širokih mogućnosti primjene, performansi, ekološkog aspekta, Fundermax Compact je čest izbor enterijerista i arhitekata širom svijeta.

zadnja

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!