Prostor_66

PROSTOR BANNER

Najkorisnija vijest koju ćete pročitati danas

Sigurno ste nekada i sami bili u dilemi kako da odaberete pravo rješenje za klimatizaciju, grijanje ili ventilaciju svog doma ili poslovnog objekta. Kako taj sistem izgleda, da li je energetski efikasan, koliko troši električne energije, na koji način grije ili hladi prostor, da li zahtijeva neko održavanje, koliko je zdrav za upotrebu, da li se kvari i slično, sve su nedoumice sa kojima smo se svi susreli makar jednom u životu, uzimajući u obzir važnost rješavanja ovako važnog pitanja.

Upravo to je motivisalo kompaniju Ening da otvori prvi specijalizovani showroom za klimatizaciju, grijanje i ventilaciju u Podgorici, kako bi svi zainteresovani kupci mogli na jednom mjestu dobiti odgovore na sva ova pitanja i upoznati se na licu mjesta sa savremenim sistemima u radu.


Povodom svečanog otvaranja salona, iz Eninga su pripremili veliku prodajnu akciju koja traje do kraja Aprila, tokom koje nude besplatnu ugradnju mono split sistema klimatizacije, dok su svi multi split sistemi sniženi 20%.


„U Eningu konstantno osluškujemo želje naših korisnika i znamo da su oni uvijek u potrazi za inovacijama koje će im obezbijediti da svoj dom, ili poslovni prostor, učine komfornim i energetski efikasnim. Upravo zato im želimo omogućiti da na jednom mjestu, u glavnom gradu Crne Gore Podgorici, osjete, isprobaju i kupe najsavremenije sisteme za klimatizaciju, grijanje i ventilaciju, kao što su Samsung mono i multi split sistemi klimatizacije sa WindFree tehnologijom, toplotne pumpe, rekuperatori toplote, solarni kolektori i još mnogo toga“, rekao je Vladimir Ivanović, prodajni savjetnik iz kompanije Ening.

U novootvorenom showroom-u, korisnici mogu razgledati i isprobati neke od najsavremenijih sistema u oblasti termotehnike. Iskusan tim prodajnih savjetnika i inženjera, omogućuje Eningu da predloži i implementira optimalno rješenje, skrojeno po mjeri klijenta.

Klimatizacija

Jedinstvena na tržištu. Samsung inovativna tehnologija WindFree, omogućava hlađenje bez neprijatnog izduvavanja hladnog vazduha. Toliko dobro radi da ćete zaboraviti da je tu. Nakon dostizanja željene temperature, sistem ravnomjerno distribuira svjež vazduh bez neprijatnog strujanja hladnog vazduha. U showroom-u se nalazi i specijalno dizajnirana WindFree kabina, u kojoj možete osjetiti prednosti ove jedinstvene tehnologije. Svi sistemi su inverterski, pa osim navedenih benefita, omogućavaju i značajne uštede.

Grijanje

Samsung toplotne pumpe pružaju ultimativni komfor, uz maksimalnu uštedu. Potpuno automatizovani sistemi, kojima možete upravljati i sa telefona, a koji daju i preko 4 puta više toplotne energije nego što troše električne. Ukoliko ste se pitali kako izgledaju toplotne pumpe, da li se mogu vezati na postojeći sistem centralnog grijanja, kako izgleda podno grijanje, i da li je moguće hlađenje preko toplotnih pumpi, sve to možete saznati u Eningovom showroom-u.

Ventilacija 

Savremeni, energetski efikasni i izuzetno učinkoviti, Ening sistemi ventilacije se uklapaju u arhitekturu svakog modernog prostora. Saznajte na licu mjesta kako sistem ventilacije obezbjeđuje svjež vazduh, uklanja ustajao vazduh iz unutrašnjosti, a pri tom rekuperiše energiju i čuva vaš novac.

Podgorički showroom je za sve zainteresovane otvoren radnim danima od 10 do 18 časova, i subotom od 10 do 14 časova, a njihovom iskustvu će zasigurno doprinijeti ugodna atmosfera ovog jedinstvenog prodajno-izložbenog prostora, kao i edukovani i uslužni prodajni savjetnici.

Showroom se nalazi na adresi 4. Jula 56A, Podgorica (zgrada iza pit-stop pumpe na Tuškom putu).

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!