Prostor_66

PROSTOR BANNER

47. Međunarodni Sajam građevinarstva

  1. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE biće održan od 24. do 27. aprila na Beogradskom sajmu /

Građevinski sektor značajan je dio srpske privrede koji zapošljava veliki broj radnika angažovanih na projektima od nacionalnog i međunarodnog značaja, te je jasno da građevinska industrija predstavlja vitalni multiplikator rasta cjelokupne privrede. 

Konačno, povećana potražnja za nekretninama podržava i kretanja u građevinarstvu.

Ulaganje u putnu infrastrukturu reflektuje se kroz stvaranje poslovnog ambijenta u zemlji i privlačenje novih investitora, a samim tim i direktno utiče na građevinsku industriju u Srbiji i potrebu za građevinskom mehanizacijom. Kako su u planu projekti u novogradnji, stambeni i nestambeni, industrijske zgrade, poslovne zgrade i hoteli, tako je u proljeće tradicionalno vrijeme za najveću specijalizovanu manifestaciju u ovom dijelu Evrope, koja će ugostiti sve relevantne domaće proizvođače i brojne strane izlagače.

seebbe3

Koncept Sajma građevinarstva i ove godine je da okupi najuspješnije predstavnike iz svih oblasti građevinske djelatnosti.

Dobro organizovanom koncepcijskom podjelom po halama i na otvorenom prostoru predstaviće se kompanije iz svih oblasti ove grane privrede: od građevinske mehanizacije, preko izolacije i boja, alata, proizvoda za klimatizaciju i grijanje, materijala za zidanje, sanitarne opreme, IT tehnologija, stolarije, panela, profila, do konstrukcija.

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva doprinosi uspostavljanju brojnih poslovnih kontakata i saradnje. Na ovogodišnjem sajmu biće predstavljene nacionalne izložbe Austrije, Crne Gore, Češke Republike, Holandije, Indije, Kine, Republike Srpske i Turske.

Pojedinačno će se nastupiti izlagači iz preko 20 zemalja.

seebbe4

Posjetioci će moći da vide praktičnu primjenu i domete digitalizacije, IT tehnologije i projektovanja i održavanja, zahvaljujući kontinuiranom radu stručnjaka i izlagača na inovacijama i povećanju produktivnosti. 

Što se Biznis segmenta tiče, organizator manifestacije već dugi niz godina obezbjeđuje neposredne međusobne kontakte zainteresovanih izlagača, kao i poslovnu komunikaciju izlagača i posjetilaca. Registracija na B2B portalu seebbe-buildingtradefair.talkb2b.net obezbejđuje poslovnom posjetiocu besplatan ulazak na Sajam i mogućnost da pregleda poslovne profile izlagača i sa njima zakaže sastanke.

Kao i prethodnih godina Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije je pokrovitelj manifestacije.

Partner manifestacije, udruženje Kamena Kolonija – Stone Studio Association, održaće 13. Međunarodni sajam kamena i prateće industrije STONEEXPO SERBIA, u okviru međunarodnog sajma građevinarstva.

seebbe5

Sajam građevinarstva kao prije svega stručni sajam, definisan poslovnim posjetama,  obogaćen seminarima i predavanjima koji su u funkciji dugoročnih efekata na razvijanje modernih tehnologija, podstiče postizanje boljih rezultata poput poboljšanja efikasnosti i ukazuje na mogućnosti smanjenja troškova u građevinskoj industriji. 

Što je najbitnije i sve aktuelnije kao tema prilikom okupljanja struke su tendencija i napori da se razviju inovativna rešenja, kao i materijali za smanjenje otpada i za poboljšanje kvaliteta životne sredine. Ekološki materijali, izvori obnovljive energije i zgrade dizajnirane u harmoniji sa prirodnim okruženjem, sve su interesantniji za struku i posjetioce ovakvih manifestacija.

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!