Prostor_66

PROSTOR BANNER

Svježi impulsi za original

VEĆ DUGI NIZ GODINA TECEloop AKTIVACIJSKE TIPKE ODUŠEVLJAVAJU SVOJIM ŠIROKIM ASORTIMANOM I ARHITEKTONSKI JASNIM OSBLIKOM. OVAJ KLASIČNI DIZAJN TECE JE SADA PODVRGNUO ATRAKTIVNOM MAKEOVERU U VIDU MODERNIH BOJA I AUTENTIČNIH MATERIJALA.

Unutar širokog asortimana TECEloop aktivacijskih tipki za WC-e i pisoare, modularni dizajn predstavlja jedinstven sastav kod kojeg kupci mogu potpuno individualno sastaviti svoje aktivacijske tipke za WC. A kako bi ispunio i najviše arhitektonske zahtjeve, TECE sada proširuje svoju ponudu s tri poklopca od betona, hrasta i mermera. S dizajnerskom aktivacijskom tipkom od pravog škriljevca, koje je već zauzelo uspješnu poziciju na tržištu, sada su dostupne četiri varijacije od prirodnih materijala za oblikovanje veličanstvenih kupatila. Svi poklopci u modularnom dizajnu mogu se individualno kombinovati s metalnim tipkama i tipkama u boji. 

M TECEloop 9240614 Concrete 9240669 Brushed st steel buttons 201214

S TECEloop modularnim dizajnom poklopac i tipke mogu se individualno kombinovati – za potpuno individualno oblikovanje kupatila.

Prije je beton trebao biti skriven ispod žbuke, a danas je cijenjen kao sredstvo oblikovanja. S TECEloop pokrovom od pravog betona sada je to također moguće i u kupatilu.

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!