Prostor_66

PROSTOR BANNER

Prozračni moderni enterijer jednostavnog i luksuznog dizajna

Prozračnost bijele boje
Predstavljamo Vam enterijer dvosobnog stana koji će Vas ostaviti bez daha svojim jedinstvenim dizajnom u kome dominira bijela boja zidova i djelova namještaja, koja služi kao sjajna podloga za ukrase i namještaj u prevashodno toplim bijelim i sivim nijansama, ali i – toplim i zlatnim.

IMG 0066 HDR copy

Luksuzni mermer
U centralnoj prostoriji stana – u prostranoj dnevnoj sobi – centralni dio zauzima velika udobna sofa na kojoj se možete bezbrižno odmarati. Prostorijom, s druge strane, dominira zid na kome se posebno izdvaja mermerna ploča koja je dodatno istaknuta sekundarnim osvjetljenjem. Mermer ima posebnu ulogu u uređenju cjelokupnog stana. On daje luksuznu notu cjelokupnom enterijeru, a istovremeno upućuje na trajnost i čvrstinu, kao jedan od najkvalitetnijih materijala. Sive šare na mermeru usaglašene su s jastucima na sofi koji imaju sive pruge.

Futuristički dizajn i svedena elegancija
Mermer je dominantan materijal u izradi kupatila – oaze besprekorne elegancije i svedenosti. U njemu posebno mjesto ima kružno ogledalo, kome levitirajući utisak daje pozadinsko osvjetljenje. Mermerne pravolinijske police i prozračno svjetlo daju futuristički izgled cjelokupnom dizajnu.

IMG 0080

IMG 0081

Trpezarijski sto predstavlja primjer za idealan spoj mermera i zlatne boje. Tanki kružni sloj mermera kao da levitira iznad kupastog postolja. Stolice sive boje i zlatnih nogara u saglasju su s detaljima u cjelokupnoj dnevnoj sobi.

Zlatni detalji
Luksuznu notu stanu daju i zlatni detalji koji se nalaze u skoro svakoj prostoriji. U dnevnoj sobi se u centru nalazi unikatni sto vrhunskog dizajna – koji se sastoji od mermernog bloka i kružnog dijela, uz metalne zlatne ivice, s kojima se slaže i zlatni svjećnjak – jednostavan, a upečatljiv ukras. Tu je i školjka iste boje – posebno elegantna posuda. Treba istaći i izduženo ogledalo koje se nalazi u dnevnoj sobi i koje na vrhu ima polukružan oblik; ono je naslonjeno na mermernu policu na podu, dodatno osvjetljava prostor i čini ga prozračnijim.

IMG 0030 HDR Pano

Funkcionalnost
Funkcionalnost je prava riječ koja opisuje dizajn ovoga stana – od drvenih polica koje se u dnevnoj sobi nalaze iza sofe, pa do savršeno iskorišćenog prostora u kuhinji, čiji se svi elementi nalaze u ravnoj liniji. Mermerni zidovi kuhinji daju elegantan izgled, a istovremeno su izuzetno laki za održavanje. Posebnu draž kuhinji daju ukrasi – zlatne ručke na kredencima, kao i slavina zlatne boje – koji ne narušavaju monotoniju bijele i sive boje. Kao i u kupatilu, i u kuhinji se nalaze i te kako korisne mermerne police na kojima možete držati kuhinjske alatke i ukusne začine.

IMG 0066 HDR copy

IMG 0239 HDR
Takođe, ugradni plakari u hodniku s ogledalima i u spavaćoj sobi, koji su u potpunosti bijele boje, predstavljaju idealan primjer za najbolje korišćenje svakog pedlja prostora. Oni vam omogućavaju da imate dovoljno mjesta za skladištenje svojih stvari, a da pritom ne narušite ljepotu svoga enterijera.

IMG 0039 HDR

Udobnost
Spavaće sobe su u ovom stanu sinonim za ušuškanost i opuštenost. U većoj spavaćoj sobi dominira veliki bračni krevet s jastučastim naslonom koji prekriva cijeli zid. Zlatni sto sa staklom se slaže s lampom u obliku zeca, koja ima jednostavan i veseo dizajn. U manjoj spavaćoj sobi, koja savršeno može funkcionisati kao dječja soba, ali i kao gostinska soba, nalazi se manji krevet, iza koga se takođe nalazi podloga koja se proteže horizontalno duž zida i izgleda kao vazdušasti oblak.

IMG 0152 HDR Pano

IMG 0212 HDR Pano
Prozračnost, svijetle boje, kompaktnost i udobnost – riječi su koje najbolje opisuju ovaj stan koji će Vas inspirisati da svoj dom pretvorite u ušuškanu oazu koja na najbolji način odslikava Vaše potrebe i želje.

IMG 0203 HDR Pano

IMG 0181 HDR Pano copy

alisa

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!