Prostor_66

PROSTOR BANNER

Širenje horizonta u enterijeru

Havwoods international donosi luksuzna rješenja unutrašnjih drvenih podova direktno arhitektama i dizajnerima u Crnoj Gori /

OD 1976. HAVWOODS JE RAZVIO JEDINSTVEN PORTFOLIO DIZAJNIRANIH DRVENIH PODOVA DA BI ZADOVOLJIO POTREBE ČAK I NAJIZAZOVNIJIH PROJEKATA ENTERIJERA. HAVWOODS IDE U KORAK SA NAJNOVIJIM TRENDOVIMA ZAHVALJUJUĆI SVOJIM KONSTANTNIM RAZVOJEM PONUDE PROIZVODA I JEDINSTEVENOM DOSTUPNOŠĆU SVJETSKIH PRUŽAOCA TEHNIČKIH RJEŠENJA PO NARUDŽBI.

Tokom godina Havwoods je postao kompanija koja je predvodnik eksperata za drvene podove. Havwoodsova međunarodna mreža proteže se do pilana i fabrika u najudaljenijih krajeva svijeta kako bi se pronašao najbolji izbor proizvoda. Havwoods je također ponosan što radi samo sa dobavljačima koji ispravno gazduju šumama. Radeći s glavnim dobavljačima više od 20 godina, Havwoods je uspostavio pouzdano snadbjevanje visokokvalitetnim drvenim podovima, a iako je ova industrija fragmentirana, Havwoods je uspio odabrati proizvode od najboljih. Fokus kompanije je na evropskoj proizvodnji koja podržava kvalitet i reputaciju brenda, istovremeno minimalizujući nepotrebne emisije ugljovodonika.

Ali stručnost je ono što stvarno izdvaja kompaniju Havwoods. Ne samo poznavanje proizvoda i načina na koji se oni proizvode, već i detaljno razumijevanje sistema ugradnje i održavanja, a koji zajedno doprinose životnom vijeku vašeg poda. Poznati kao lideri u svom području, i tehnološki i estetski, Havwoods u kontinuitetu istražuje nove ideje, trendove i dizajne. Upravo je ta potraga za elegantnim rješenjima dovela do uvođenja vanvremenske kolekcije Henley, Italian Collection inspirisane zamršenim podovima Italije, kao i najnovije kolekcije Colossal, koja sadrži do sada neviđene daščane podove velikog formata.

Sa više od 450 proizvoda dostupnih u više od 10 različitih kolekcija proizvoda, ovdje je samo mali izbor dostupnih rješenja za podove.

HENLEY

Zadivljujuću Henley kolekciju najbolje je opisati kao gotovu podnu dasku s teksturom. Tehnike rezanja, četkanja, paljenja i blanjanja primjenjuju se na Henley drveni pod kako bi se dodao karakter drvetu. Ova kolekcija nudi površinu visokih performansi i vrhunski kvalitet površine.

Odličan je izbor za prostore sa velikom prohodnošću i za one koji su izloženi velikom opterećenju upotrebom.

ITALIAN COLLECTION

Inspirirana uskim palicama i zamršenim slogovima italijanske renesanse, Italian Collection nudi 16 različitih prekrasnih završnih obrada proizvoda, od kojih je svaka dostupna u obliku palica, riblje kosti ili sloga chevron pod 45º. Slogovi se mogu kombinovati unutar različitih prostorija i mogu se bez problema ugraditi uz keramiku i porculan na podovima.

prostor stampa 72 dragged 10

COLOSSAL

Prvi put predstavljen 2021, Colossal nudi podne daske do 14 m dužine i donosi doslovno novu dimenziju kod drvenih podova. Izrezane iz cijele dužine stabla, ove uistinu spektakularne podne daske mogu ponuditi podove od zida do zida bez spojeva. Isporučuju se ili kao završno neobrađene a radi završne obrade na mjestu ugradnje, ili radi lakše ugradnje mogu se unaprijed završno obraditi u jednoj od četiri predivne nijanse.

prostor stampa 72 dragged 11


HAVWOODS INTERNATIONAL SADA JE STIGAO U CRNU GORU I NUDI STRUČAN ODABIR PREDIVNIH DRVENIH PODOVA ARHITEKTIMA I DIZAJNERIMA, U STILOVIMA, SLOGOVIMA I ZAVRŠNIM OBRADAMA KOJI ODGOVARAJU SVIM ZAHTJEVIMA ENTERIJERA.

 MOLIM KONTAKTIRAJTE IDC COMPANY DOO PODGORICA NA Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. OR +382 69 375 005 ZA VIŠE INFORMACIJA.


 

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!